Groepstraining voor bedrijven - Peter van Berkel Gewichtsconsulent

Sport & Voeding voor bedrijven

Hoe houdt u uw medewerkers fit & vitaal? Bewegen en fitnessen is goed voor de gezondheid, maakt mensen sterker en zorgt ervoor dat werknemers beter functioneren en presteren. Op een verantwoorde manier. Daarnaast verlaagt sporten het stressniveau op de werkvloer. Samen met goed voedingsadvies draagt dit bij aan een fitter en vitaal lichaam. Een win-win situatie voor u en uw werknemers

Ik ben flexibel inzetbaar en kan bedrijfsfitness of bedrijfs-bootcamp verzorgen als extra stimulans voor uw medewerkers.

Heeft u een (fitness)ruimte maar wordt daar te weinig of geen gebruik van gemaakt doordat medewerkers niet voldoende gemotiveerd zijn of niet goed weten hoe ze zichzelf kunnen trainen? Dan zorg ik er graag voor dat deze ruimte weer optimaal wordt benut. Maar ook als u niet beschikt over een (fitness)ruimte dan zijn er vaak tal van creatieve mogelijkheden om een goede training te geven met de bestaande faciliteiten. Denk hierbij aan een bedrijfs-bootcamp met gebruik van een bestaande trap, bankjes of uw parkeerplaats etc.

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op!