Sport - Personal coach Peter van Berkel

Sport

De combinatie Sport & Voeding is de beste manier om snel je doel te bereiken en vast te kunnen houden. Met alleen de juiste aanpassingen aan je voedingspatroon en met alleen sporten kun je afvallen. De combinatie maakt dat het sneller gaat en dat je daardoor beter gemotiveerd bent om het te blijven doen. Mijn taak is om je te blijven motiveren, zodat jij het volhoudt en je doelen kunt bereiken.

Bewegen is niet alleen voor je lichaam heel gezond maar ook voor je hersenen. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat voldoende bewegen de hersenen gezond houdt.

Op een verantwoorde manier omgaan met voeding en beweging om zo tot een ideaal gewicht  te komen. Ik begeleid je bij de krachttrainingen waarbij je spierverstevigende oefeningen doen om te zorgen dat je je huidige spieren onderhoudt en verbetert. We gaan je hart, bloedvaten en longsysteem verbeteren door cardiotraining, een cruciaal onderdeel van je vitaliteit en welzijn.

Mijn trainingen worden bij voorkeur buiten gehouden maar uiteraard ben ik graag bereid om deze te geven in je eigen (fitness)ruimte.

Begeleiding op sport-gebied betekent:

Intake
Bewegingsadvies op maat
Personal training / begeleiding tijdens het sporten

Krachtraining
Cardiotraining