Voeding - Peter van Berkel Gewichtsconsulent

Voeding

Na een vrijblijvende kennismaking, maken we een afspraak voor een intake gesprek. Aan het einde van de kennismaking zal ik je vragen om een week lang een voedingsdagboek bij te houden.

De intake kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden, bij jou of bij mij thuis bijvoorbeeld. Tijdens dit gesprek probeer ik inzicht te krijgen in jouw leefsituatie, je doelen en overige zaken die van belang zijn. Na de voedingsanamnese aan de hand van de vragen en op basis van het voedingsdagboek, doen we nog een aantal metingen. We berekenen je BMI en bepalen je vetpercentage. Oftewel een gehele voedingsanalyse.

Daarna maken we een afspraak voor een vervolgconsult, waarbij ook weer gemeten en gewogen zal worden. Daarnaast zullen we onderwerpen zoals bewegen, voedingsdagboek en je gedragspatronen bespreken. Mijn doel is om jou bewust te laten worden van jouw patronen en de manier waarop je met eten en voeding omgaat. Tijdens het adviesgesprek gaan we bespreken wat er goed gaat en wat er aangepast kan worden. We eindigen dan met een op maat gemaakt advies.

Afhankelijk van je doel en de voortgang, kunnen we samen bepalen hoeveel vervolgconsulten er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Je kan ook kiezen voor een totaalprogramma, waarbij je een extra ‘stok achter de deur’ hebt. Dit totaalpakket is perfect te combineren met persoonlijke (sport)begeleiding.

Begeleiding op voeding-gebied betekent:

Intake & Voedingsanamnese
Voedingsadvies op maat
Opstellen van een voedingsplan (dagmenu)
Begeleiding & Advies
Vervolgconsulten
Structurele verandering van je eetgedrag