Wie is Peter van Berkel?

Mijn naam is Peter van Berkel, woonachtig in Vught. Als sport instructeur, personal trainer, gewichtsconsulent sta ik voor een persoonlijke aanpak. Ik help mensen met het vinden naar de juiste balans in voeding & beweging.

We weten allemaal dat gezonde voeding en voldoende beweging zorgt voor een fittere lichaam & geest. Voor sommigen is het een lastige weg om de juiste balans te vinden. Vaak is het een kwestie van verkeerde patronen en gewoontes. Graag begeleid ik je met het doorbreken van deze gewoontes. Stap voor stap en op een verantwoorde manier. Ik begeleid je bij het veranderen van je leefstijl.

Ik laat je inzien dat een gezonde leefstijl niet ingewikkeld is en niet veel extra moeite of tijd hoeft te kosten. Met kleine stappen, bereiken we grote resultaten.

Samen met andere doelen te bereiken, dat is mijn drive! Mensen eigen doelen laten bereiken! Zien dat iemand weer trots is op, en blij is met zichzelf.

Peter van Berkel - Gewichtsconsulent
Kleine stappen, grote resultaten! Met kleine aanpassingen in je voeding- en leefpatroon je doel bereiken!